Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido 2015


Την Κυριακή 19/4/15 πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido και το 3ο διεθνές Shoryu Cup. Η ομάδα του Asunarokai Dojo κατέκτησε την τρίτη θέση στο Shoryu Cup, ο Ψαλτάκης Γιάννης την πρώτη θέση στην κατηγορία sandan του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ο Παπαδόπουλος Γιάννης το βραβείο Fighting Spirit στη κατηγορία yondan. Στις εξετάσεις που προηγήθηκαν, μετά από επιτυχή δοκιμασία, απονεμήθηκε το 4ο dan στον Ψαλτάκη Γιάννη.


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido 2014


Την Κυριακή 6/4/14 πραγματοποιήθηκε το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido και το δεύτερο διεθνές Shoryu Cup. Η ομάδα του Asunarokai Dojo κατέκτησε την πρώτη θέση στο Shoryu Cup και ο Ψαλτάκης Γιάννης την τρίτη θέση στην κατηγορία sandan του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


20o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido 2013


Στις 2-3 Νοεμβρίου 2013 έλαβε χώρα το 20ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido στο Meze της Γαλλίας, στο οποίο συμμετείχε η Εθνική αποστολή με 7 αθλητές στις κατηγορίες Mudan, Shodan, Nidan, Sandan και Yondan.

Η Εθνική αποστολή επέδειξε πολύ καλή παρουσία με 3 αθλητές να περνούν την προκριματική φάση των pool. Από το Asunarokai Dojo συμμετείχε ο Ψαλτάκης Γιάννης στην κατηγορία Sandan.


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido 2013


Την Κυριακή 21/4/13 πραγματοποιήθηκε το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido και το πρώτο διεθνές Shoryu Cup. Η ομάδα του Asunarokai Dojo κατέκτησε την πρώτη θέση στο Shoryu Cup και ο Ψαλτάκης Γιάννης την τρίτη θέση στην κατηγορία sandan του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Στις εξετάσεις που προηγήθηκαν, μετά από επιτυχή δοκιμασία απονεμήθηκε το 4ο dan στον Παπαδόπουλο Γιάννη.


19o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido 2012


Στις 26-28 Οκτωβρίου 2012 έλαβε χώρα το 19ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido στο Stevenage της Αγγλίας, στο οποίο συμμετείχε η Εθνική αποστολή με 7 αθλητές στις κατηγορίες Mudan, Shodan, Nidan, Sandan και Yondan.

Η Εθνική αποστολή επέδειξε πολύ καλή παρουσία με 6 αθλητές να περνούν την προκριματική φάση των pool και με τους Τζιάκο Γιάννη και Περλεπέ Κωνσταντίνα να κατακτούν το Χάλκινο και Χρυσό μετάλλιο (το πρώτο από Έλληνα) αντίστοιχα στην κατηγορία Mudan. Με την εμφάνισή της η Εθνική αποστολή, απέδειξε ότι έχει σταθερή ανοδική πορεία, απόρροια της εντατικής δουλειάς που γίνεται από το σύνολο των σχολών της Ελλάδος. Από το Asunarokai Dojo συμμετείχε ο Ψαλτάκης Γιάννης στην κατηγορία Sandan.

Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική αποστολή και ειδικότερα στους Τζιάκο και Περλεπέ για την μεγάλη τους επιτυχία, και στον προπονητή Δροσουλάκη Σπύρο για το δύσκολο έργο της προετοιμασίας της ομάδος και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.2η Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών


Η πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργανώνει επίδειξη πολεμικών τεχνών με τίτλο "Η Ομορφιά της Τεχνικής και της Φόρμας" που γίνεται για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο αι περιλαμβάνει τις τέχνες judo, karate, aikido, iaido και kendo.

Στην είσοδο του αθλητικού χώρου θα βρίσκονται περίπτερα με ιαπωνικά τρόφιμα και είδη πολεμικών τεχνών.

Στην επίδειξη θα συμμετάσχουν μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kendo Iaido Naginata (E.O.K.I.N.). Απ΄το Asunarokai dojo θα συμμετάσχει ο Ψαλτάκης Γιάννης (Kendo).

Ημερομηνία: Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 - Προσέλευση από τις 10:30

Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Διονύσου & Πουρναρά, Μαρούσι

Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.shinkageryu.gr/files/Embassy_Japan_2.pdf

Διακοπή προπονήσεων


Το dojo θα παραμείνει κλειστό από τις 10 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Έναρξη προπονήσεων για τη νέα περίοδο, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Καλές διακοπές!


Εξάσκηση Shinkage Ryu Iaido


Στις 9-10 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στη σχολή μας σεμινάριο Shinkage Ryu Iaido υπό τη διδασκαλία των Dupin Patrick Sensei (5o dan) και Karsenty Alain Sensei (5o dan). Στο σεμινάριο είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε για άλλη μια φορά τον Hervet Jean-François (4o dan). Ευχαριστούμε πολύ τους δασκάλους για την πολύτιμη καθοδήγησή τους.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido 2012


Την Κυριακή 1/4/12 πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Iaido. Από το Asunarokai Dojo συμμετείχε ο Ψαλτάκης Γιάννης, οποίος και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία nidan. Στις εξετάσεις που προηγήθηκαν, μετά από επιτυχή δοκιμασία απονεμήθηκε το 1ο dan στην Άρτεμη Λιανού και το 3ο dan στο Ψαλτάκη ΓιάννηΕπίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών


Η πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργανώνει επίδειξη πολεμικών τεχνών (kendo, iaido, aiki-jujutsu, karate), την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στο αθλητικό κέντρο "Δαΐς". Στην επίδειξη θα συμμετάσχουν μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kendo Iaido Naginata (E.O.K.I.N.). 

Απ΄το Asunarokai dojo θα συμμετάσχουν οι Παπαδόπουλος Γιάννης (Iaido) και Ψαλτάκης Γιάννης (Kendo).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.gr.emb-japan.go.jp/portal/gr/culture/feb2012.htm

Εξάσκηση Shinkage Ryu Iaido


Στις 10-11 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στη σχολή μας σεμινάριο Shinkage Ryu Iaido υπό τη διδασκαλία των Dupin Patrick Sensei (5o dan) και Karsenty Alain Sensei (5o dan). Στο σεμινάριο είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε και τον Hervet Jean-François (4o dan). Ευχαριστούμε πολύ τους δασκάλους για την πολύτιμη καθοδήγησή τους.18o Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido 2011


Στις 8-9 Οκτωβρίου 2011 έλαβε χώρα το 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Iaido στην Ανδόρρα, στο οποίο συμμετείχε η Εθνική αποστολή με 10 αθλητές στις κατηγορίες Mudan, Shodan, Nidan, Sandan και Yondan.

Η Εθνική αποστολή επέδειξε πολύ καλή παρουσία με 4 αθλητές να περνούν την προκριματική φάση των pool και με τον Παδρά Μιχάλη να κατακτά το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Yondan. Από το Asunarokai Dojo συμμετείχε ο Ψαλτάκης Γιάννης στην κατηγορία Nidan.

Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική αποστολή και ειδικότερα στον Παδρά Μιχάλη, για την μεγάλη του επιτυχία, και στον προπονητή Δροσουλάκη Σπύρο για το δύσκολο έργο της προετοιμασίας της ομάδος.